Vyplněním objednávky v e-shopu FITFAB Strong, registrací či prohlížením webových stránek nám umožňujete využívat vaše osobní údaje.

Komu je poskytujete? Andree Pavelcové, IČ: 06010245, se sídlem Chelčického 14, Karlovy Vary, 360 01 (dále také jako “správce“. V souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (GDPR) informovat o tom, jaké informace o vás shromažďujeme, z jakého důvodu a jakým způsobem vaše informace využíváme, jaká jsou vaše práva ohledně námi využívaných osobních údajů a jakým způsobem je u nás můžete uplatnit v souladu s tímto nařízením.

Které údaje shromažďujeme?

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefon
  • adresa
  • údaj o ceně

K čemu a jak tyto údaje potřebujeme?

Údaje potřebujeme na to, abychom vám mohli poslat zboží, které jste si objednali, aby mohlo doputovat až k vám domů a pošťák vám mohl zavolat. Také k tomu, abychom vám mohli napsat, co je na našem e-shopu nového. Uchování těchto osobních údajů je také v našem oprávněném zájmu i z důvodu evidence pro případné budoucí právní spory. Osobní údaje pro tyto účely uchováváme 5 let od vaší poslední objednávky.

Kdo má k datům ještě přístup?

O vašim osobním údajům má přístup ještě Česká pošta s.p., která vám zboží doručuje domů a bez udání adresy by vás nenašla. Říkáme jí proto zpracovatel.

Jaká máte práva?

Máte právo požadovat informace a přístup ke svým osobním údajům. Rovněž máte právo nás požádat, abychom opravili či vymazali vaše osobní údaje nebo omezili jejich zpracování. Můžete také vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů nebo požádat o přenositelnost údajů. Upozorňujeme však, že nemusíme být vždy povinni vyhovět Vašemu požadavku na výmaz, omezení, námitku nebo přenositelnost údajů. Případ od případu budou prováděna posouzení našich právních povinností a výjimek z těchto práv. Máte právo se obrátit se také se svou žádostí, stížností či jiným podnětem přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Je něco najasné? Dejte nám vědět na fitfabshop@email.cz 🙂

FITFAB Strong

____________________

Co by vás mohlo zajímat dále?