Vyplněním objednávky v e-shopu FITFAB Strong, registrací či prohlížením webových stránek zpracováváme vaše osobní údaje.

Komu je poskytujete? Andree Pavelcové, IČ: 06010245, se sídlem Chelčického 14, Karlovy Vary, 360 01 (dále také jako “správce“. V souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – GDPR) je potřeba vás informovat o tom, jaké údaje o vás shromažďujeme, z jakého důvodu a jakým způsobem vaše údaje využíváme, jaká jsou vaše práva ohledně námi využívaných osobních údajů a jakým způsobem je u nás můžete uplatnit.

Které údaje shromažďujeme?

  • jméno a příjmení
  • poštovní adresu
  • e-mailovou adresu
  • telefon

K čemu tyto údaje potřebujeme?

Údaje potřebujeme na to, abychom vám mohli poslat zboží, které jste si objednali, aby mohlo doputovat až k vám domů a pošťák vám mohl zavolat. Také k tomu, abychom vám (zákazníkům) mohli napsat, co je na našem e-shopu nebo ve FITFAB Strong nového – k tomu uchováváme vaše údaje 3 roky. Takové informování nám dovoluje ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o službách informační společnosti. Údaje evidujeme i pro případné budoucí právní spory. Osobní údaje pro tyto účely uchováváme 10 let od vaší poslední objednávky.

Jaká máte práva?

Máte právo požadovat informace a přístup ke svým osobním údajům. Také nás můžete požádat, abychom opravili či vymazali vaše osobní údaje nebo omezili jejich zpracování. Můžete také vznést námitku proti zpracování svých osobních údajů nebo požádat o přenositelnost údajů. Upozorňujeme ale, že nemusíme být vždy povinni vyhovět vašemu požadavku na výmaz, omezení, námitku nebo přenositelnost údajů, protože některé údaje musíme uchovávat ze zákona. Máte právo se obrátit se také se svou žádostí, stížností či jiným podnětem přímo na Úřad pro ochranu osobních údajů nebo i na soud.

Je něco nejasné?

Dejte nám vědět na fitfabshop@email.cz 🙂

Váš tým FITFAB Strong

____________________

Co by vás mohlo zajímat dále?